06-01-15

Judge Dredd.

1ste Judge Dredd film.

sylvester stallone,armand assante,dvd,1995,judge dredd, dredd
In een verre toekomst, waarin Judges politie, jury en rechter tegelijk zijn, steekt Dredd met kop en schouders boven alle andere Judges uit. Hij leeft volgens de wet, hij ademt de wet, hij is de wet. Wanneer hij onverwacht voor moord wordt beschuldigd en naar de beruchte strafgevangenis in Aspen wordt gestuurd, realiseert hij zich dat hij slachtoffer is geworden van een uiterst sluw complot, opgezet door z'n vroegere kameraad en mede Judge Rico!
 
1995

09:40 Gepost door Helliwood-man in Judge Dredd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sylvester stallone, armand assante, dvd, 1995 |  Facebook |

Dredd.

2de Judge Dredd film.

judge dredd, 2000 ad

Dredd neemt ons mee naar de ruige straten van Mega City One, een eenzame oase van quasi-beschaving op de vervloekte Aarde. Judge Dredd (Karl Urban) is de meest gevreesde rechter van de Straatrechters, met de macht om de wet te handhaven, overtreders te bestraffen en hen – indien nodig – ter plekke te executeren. Hij neemt het samen met de aspirant-rechter Cassandra Anderson (Olivia Thirlby), die paranormale krachten bezit, op tegen Ma-Ma (Lena Headey), het hoofd van een drugsbende die handelt in een nieuwe drug die de realiteitszin aantast en zich schuilhoudt in een enorm flatgebouw genaamd Peach Trees.

2012