10-05-16

Fantastic 4.

fantastic four

Het leven van vier jonge outsiders verandert compleet als ze teleporteren naar een ander universum waar ze een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. Om de aarde te redden moeten de vier leren omgaan met hun nieuwe krachten en de strijd aanbinden met een voormalige vriend.

2015

21-12-08

Fantastic 4.

1 f4

Na blootgesteld te zijn aan een radio-actieve kosmische storm, verwerven vier astronauten ieder een eigen superkracht en worden ze de meest opvallende superhelden aller tijden: Mr. Fantastic, The Invisible Woman, The Human Torch en The Thing, oftewel The Fantastic 4! Samen moeten zij overweg zien te raken met hun nieuw verworven roem en proberen ze de wereld te redden van de uiterst gevaarlijke Dr. Doom.

2005

20-12-08

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer.

2 f4

De Fantastic Four helden, ofwel dr. Richard “Mr. Fantasic” Reed (Ioan Gruffud), Susan “ The Invisible Woman” Storm (Jessica Alba), Ben “The Thing” Grimm (Michael Chiklis) en Johnny “The Huma Torch” Storm (Chris Evans), zijn gerespecteerde en bekend mensen geworden. Het aanstaande huwelijk tussen Richard Reed en Susan Storm staat breed uitgemeten in de kranten. Richard belooft Susan zich volledig te concentreren op de huwelijksdag en geen wetenschappelijk onderzoek te doen. Maar op aarde doen zich vreemde verschijnselen voor en in het geniep werkt Richard aan een apparaat om de vreemde verschijnselen te monitoren. Eindelijk is het dan zover en is de grote dag aangebroken. Helaas wordt de ceremonie wreed verstoort als het vreemde verschijnsel bij hen opduikt. Johnny gaat als The Human Torch achter het zich snel bewegende verschijnsel aan. Hij ontdekt dat het verschijnsel een zilverachtige man op een surfboard is. Deze man beschikt ook over bijzondere krachten en overtroeft daarmee Johnny. De Fantastic Four zijn niet de enige die geïnteresseerd zijn in deze mysterieuze Silver Surfer. De militairen in de persoon van generaal Hager (Andre Braugher) hebben hulp gekregen van een dr. Victor Von Doom (Julian McMahon). Diezelfde Hager dwingt The Fantastic Four samen te werken met Von Doom om de Silver Surfer te stoppen. Als het hen lukt om de Silver Surfer te vangen, blijkt dat Von Doom zo zijn eigen sinistere plannen heeft. Dr. Richard en Susan ontdekken dat de Silver Surfer de aankondiging is voor een veel grotere ramp. Werk aan de winkel voor The Fantastic Four.

2007